We Love Ibiza Fair – De Broodfabriek 2017

We Love Ibiza Fair – ‘De Broodfabriek’

De We Love Ibiza Fair gaat voor de tweede keer richting Den Haag naar De Broodfabriek in Rijswijk! Prachtige ruimte met groot terras, goed bereikbaar met auto + openbaar vervoer & grotendeels gratis parkeren.

De We Love Ibiza Fair is een moderne lifestyle markt: shopping meets festival meets cool people. Met meer dan 90 creatieve en unieke standhouders onder één dak en een grote variëteit aan bezoekers is het lekker laagdrempelig en hangt er een ontspannen sfeertje.

Onze bezoekers komen vaak gekleed in Ibiza stijl, sommigen om los te gaan met shoppen, anderen om een hapje te eten bij onze (o.a. biologische) food trucks. De (beach)bar is altijd lekker druk en gezellig met dank aan onze DJ’s die zorgen voor de juiste vibe. We creëren steeds weer een inspirerende creatieve omgeving, waar de focus ligt op gezelligheid en plezier maken!

We geven ondernemers de mogelijkheid om hun producten en diensten te presenteren in een zomerse setting met Mediterrane invloeden en een bohemian touch. Het is meer dan alleen shoppen: het is een beleving!

Meld je via onderstaande knop direct aan als standhouder. Je krijgt van ons binnen enkele dagen bericht of je geselecteerd bent. Als je geen duidelijke website of Facebook pagina hebt, leg dan duidelijk uit wat je verkoopt of mail ons foto’s door van je producten.

Je kunt kiezen voor een kraam of een grondplaats. Bij een grondplaats mag je de ruimte helemaal zelf invullen, houd er echter wel rekening mee dat er dus geen tafels o.i.d. bij inbegrepen zijn. De ruimte is dan helemaal leeg. Heb je een afmeting nodig die er niet bij staat, geef dan de maat aan die er het dichtst bij in de buurt komt en zet bij ‘opmerkingen’ welke afmeting je precies nodig hebt.

Standplaats reserveren

Indeling en inhoud:

Fashion & Lifestyle:

Passen de woorden hippie, gipsy en bohemian ook zo goed bij jou als het om fashion gaat? Dan is de We Love Ibiza Fair echt iets voor jou! Wij brengen kleding, schoenen, sieraden, tassen en accessoires die op Ibiza geïnspireerd of ontworpen zijn samen op onze fair.

Beauty & Welness:

Laat je opmaken door een top visagiste of geef je over aan een haarstyliste voor een betoverende Ibiza look! Wil je liever ontspannen tijdens een massage of met je voetjes in een fish spa? Of misschien een reis boeken naar Ibiza? Dit is onder andere allemaal mogelijk op onze fairs!

Food & Drinks:

Je zintuigen zullen op deze dag geprikkeld worden door de heerlijke geuren van o.a zoete churros, spaanse paella en hartige tapas. We hebben steeds wisselende food stands variërend van verse frietjes tot visspecialiteiten. We Love Ibiza Fair serveert ook Islena bier en diverse Spaanse wijnen.

Music & More:

Tijdens de Fair zullen onze DJ’s Rachit Mariano & Rockstar ervoor zorgen dat je je al snel op Ibiza waant. Laat de muziek je meevoeren naar het eiland wat wereldwijd bekend staat om de beste feestjes en ontspannen atmosfeer. Wil je nog een stap verder gaan, doe dan mee met een van de diverse workshops waar je je via onze website voor kunt opgeven.

Blijf op de hoogte!

Onze Facebook en Instagram accounts worden dagelijks ge-update. Volg ons en blijf op de hoogte van alle info, nieuwtjes & giveaways.

FacebookInstagram

Locatie

De Broodfabriek is een evenementenhal in de kantorenwijk Plaspoelpolder, Rijswijk waarin beurzen en congressen worden gehouden. De hal is vooral bekend als de Darling Market, zoals de accommodatie heette toen die in 1996 werd opgericht door de Konmar-oprichter Henk van der Straaten. Toentertijd werd de hal voornamelijk gebruikt voor een markt waar snuisterijen en bijzondere producten werden verkocht door diverse lokale ondernemers.

Tickets

Meteen online je tickets bestellen kan door op onderstaande knop te klikken.

Tickets