We Love Ibiza Fair – Easter Edition 2015

We Love Ibiza Fair – ‘Easter Edition’

De vierde editie van de We Love Ibiza Fair is een feit!

Op Tweede Paasdag zal Strand Binnen in Breda weer omgetoverd worden tot een magisch shop walhalla in Ibiza stijl. Zoals altijd zijn onze huis DJ’s Rachit Mariano & Rockstar aanwezig voor een lekkere sound en is er naast shoppen nog veel meer te doen.

Leuke workshops, beauty behandelingen, buikdanseressen, heerlijke food stands en lekkere drankjes. Trek je mooiste Ibiza outfit uit de kast en kom de sfeer proeven op 6 april bij Strand Binnen in Breda.

De We Love Ibiza Fair representeert alles wat met Ibiza te maken heeft met o.a. fashion & lifestyle, beauty & wellness, travel & relax, food & drinks, music & more!

De We Love Ibiza Fair is geïnspireerd op een moderne hippie markt waarbij ondernemers de mogelijkheid hebben om hun producten en/of diensten te presenteren in een sfeervolle setting en bezoekers zich voor een moment op magisch Ibiza wanen. Op onze fair kun je letterlijk en figuurlijk het ultieme Ibiza gevoel voelen en beleven.

Wilt u meer informatie of ook onderdeel zijn van dit event en uw bedrijf of product presenteren in een unieke setting, reserveer dan meteen uw standplaats.

Standplaats reserverenInschrijven workshops

Indeling en inhoud:

Fashion & Lifestyle:

Passen de woorden hippie, gipsy en bohemian ook zo goed bij jou als het om fashion gaat? Dan is de We Love Ibiza Fair echt iets voor jou! Wij brengen kleding, schoenen, sieraden, tassen en accessoires die op Ibiza geïnspireerd of ontworpen zijn samen op onze fair.

Beauty & Welness:

Laat je opmaken door een top visagiste of geef je over aan een haarstyliste voor een betoverende Ibiza look! Wil je liever ontspannen tijdens een massage of met je voetjes in een fish spa? Of misschien een reis boeken naar Ibiza? Dit is allemaal mogelijk op onze fair!

Food & Drinks:

Je zintuigen zullen op deze dag geprikkeld worden door de heerlijke geuren van o.a zoete churros, spaanse paella en hartige tapas. We hebben steeds wisselende food stands variërend van verse frietjes tot visspecialiteiten. We Love Ibiza Fair serveert ook Islena bier en diverse Spaanse wijnen.

Music & More:

Tijdens de Fair zullen onze DJ’s Rachit Mariano & Rockstar ervoor zorgen dat je je al snel op Ibiza waant. Laat de muziek je meevoeren naar het eiland wat wereldwijd bekend staat om de beste feestjes en ontspannen atmosfeer. Wil je nog een stap verder gaan, doe dan mee met een van de diverse workshops waar je je via onze website voor kunt opgeven.

Blijf op de hoogte!

Onze Facebook en Instagram accounts worden dagelijks ge-update. Volg ons en blijf op de hoogte van alle info, nieuwtjes & giveaways.

FacebookInstagram

Locatie

Strand Binnen is een indoor locatie van ca. 1500m2 waar de grootste hoeveelheid van de vloeren bedekt zal zijn met houten vlonders. Strand binnen heeft ook twee mooie buiten terassen waar alle foodstands staan. De ideale indoor locatie om de juiste lente sfeer voor onze bezoekers te creëren!

Tickets

Meteen online je tickets bestellen kan door op onderstaande knop te klikken.

Tickets