We Love Ibiza Fair – Bocadero Antwerpen

We Love Ibiza Fair – ‘Bocadero Antwerpen’

Dit jaar vieren we ons 5-jarig jubileum en willen dit graag met jullie vieren! De entree tickets zijn nu slechts 5,- en kids tot 12 jaar gratis! Daarnaast gaan we geweldige prijzen weg geven o.a een verzorgde welness reis naar Ibiza! Ook zullen we extra aandacht besteden aan entertainment. Het moet echt een feestje worden 😉

De We Love Ibiza Fair kun je zien als een moderne lifestyle markt: shopping meets festival meets cool people. Met meer dan 90 creatieve en unieke standhouders onder één dak en een grote variëteit aan bezoekers is het lekker laagdrempelig en hangt er een ontspannen sfeertje.

Onze bezoekers komen vaak gekleed in Ibiza stijl, sommigen om los te gaan met shoppen, anderen om een hapje te eten bij onze (o.a. biologische) food trucks. De (beach)bar is altijd lekker druk en gezellig met onze DJ’s die de bezoekers steeds weer aan het dansen krijgen. We creëren steeds weer een inspirerende creatieve omgeving, waar de focus ligt op gezelligheid en plezier maken!

Wilt u meer informatie of ook onderdeel zijn van dit event en uw bedrijf of product presenteren in een unieke setting, reserveer dan meteen uw standplaats.

Standplaats reserveren Tickets bestellen

Indeling en inhoud:

Fashion & Lifestyle:

Passen de woorden hippie, gipsy en bohemian ook zo goed bij jou als het om fashion gaat? Dan is de We Love Ibiza Fair echt iets voor jou! Wij brengen kleding, schoenen, sieraden, tassen en accessoires die op Ibiza geïnspireerd of ontworpen zijn samen op onze fair.

Beauty & Welness:

Laat je opmaken door een top visagiste of geef je over aan een haarstyliste voor een betoverende Ibiza look! Of misschien wil je wel een reis boeken naar het magische Ibiza? Dit is allemaal mogelijk op onze fair!

Food & Drinks:

Je zintuigen zullen op deze dag geprikkeld worden door de heerlijke geuren van o.a zoete churros, spaanse paella en hartige tapas. We hebben steeds wisselende food stands variërend van verse frietjes tot visspecialiteiten. We Love Ibiza Fair serveert ook Islena bier en diverse Spaanse wijnen.

Music & More:

Tijdens de Fair zullen onze DJ’s Rachit Mariano & Rockstar ervoor zorgen dat je je al snel op Ibiza waant. Laat de muziek je meevoeren naar het eiland wat wereldwijd bekend staat om de beste feestjes en ontspannen atmosfeer. Wil je nog een stap verder gaan, doe dan mee met een van de diverse workshops waar je je via onze website voor kunt opgeven.

Blijf op de hoogte!

Onze Facebook en Instagram accounts worden dagelijks ge-update. Volg ons en blijf op de hoogte van alle info, nieuwtjes & giveaways.

FacebookInstagram

Tickets

Meteen online je tickets bestellen kan door op onderstaande knop te klikken.

Tickets