Summer Edition Antwerpen

We Love Ibiza Fair – ‘Summer Edition’

Goed nieuws voor onze fans uit omgeving Antwerpen! Wegens groot succes in Nederland komen we nu naar Bocadero/Waagnatie in Antwerpen. Noteer 11 juni in je agenda, tag je familie & vrienden en klik op aanwezig in het event om op de hoogte te blijven van ticketverkoop & andere updates.

Op de We Love Ibiza Fair vind je een groot aanbod van fashion & lifestyle, beauty & welness, vakanties & excursies, food & drinks, music & more! We geven ondernemers de mogelijkheid om hun producten en diensten te presenteren in een zomerse setting met Maediterrane invloeden en een bohemian touch. Het is meer dan alleen shoppen: het is een beleving!

Standplaats reserveren

Over de We Love Ibiza Fair:

Wat je kunt verwachten:

Na 10 edities weten onze bezoekers inmiddels wel wat ze op de We Love Ibiza Fair kunnen verwachten maar er zijn nog steeds veel mensen die nog geen bezoekje hebben gebracht en zich afvragen wat het nou eigenlijk is. De We Love Ibiza Fair kun je zien als een moderne lifestyle markt: shopping meets festival meets cool people. Met meer dan 100 creatieve en unieke standhouders onder één dak en een grote variëteit aan bezoekers is het lekker laagdrempelig en hangt er een ontspannen sfeertje.

Ibiza stijl

Onze bezoekers komen vaak gekleed in Ibiza stijl, sommigen om los te gaan met shoppen, anderen om een hapje te eten bij onze (o.a. biologische) food trucks. Het terras is altijd lekker druk en gezellig. We creëren steeds weer een inspirerende creatieve omgeving, waar de focus ligt op gezelligheid en plezier maken!

Blijf op de hoogte!

Onze Facebook en Instagram accounts worden dagelijks ge-update. Volg ons en blijf op de hoogte van alle info, nieuwtjes & giveaways.

FacebookInstagram

Locatie

Bocadero dat ooit is begonnen met een kleine beachbar aan de Waagnatie, is acht jaar later uitgegroeid tot de coolste hotspot van Antwerpen! De locatie is goed bereikbaar met auto + openbaar vervoer & (grotendeels) gratis parkeren.

Tickets

Meteen online je tickets bestellen kan door op onderstaande knop te klikken.

Tickets