Bohemian Bazar 2016

 • 16
  Okt
  2016
  Tramsingel 48c, Breda, Nederland
  Strand Binnen | Breda
  11.00 - 18.00

  Sold Out

Bohemian Bazar

Vorig jaar december presenteerden wij ons nieuwe concept ‘Bohemian Bazar’ bij Strand Binnen in Breda! Dit jaar zijn we terug en wel op zondag 16 oktober!

Bohemian Bazar is een concept zoals men dat van ons kent, maar dan in een nieuw jasje. Het is een leuke aanvulling op de We Love Ibiza Fair, We Love Latin Fair en Ibiza Delight. Een oase waar verschillende werelden en culturen bij elkaar komen met vele standhouders uit verschillende branches in een warme, oosterse setting met Mediterrane invloeden en een bohemian touch.

Het is meer dan een dagje shoppen, het is een beleving; we willen onze bezoekers even helemaal onderdompelen in Oosterse sferen. Er kan weer volop geshopt worden bij zo’n 90 stands en uiteraard hebben we weer heerlijke gerechten uit diverse werelddelen.

Standplaats reserveren

Blijf op de hoogte!

Onze Facebook en Instagram accounts worden dagelijks ge-update. Volg ons en blijf op de hoogte van alle info, nieuwtjes & giveaways.

FacebookInstagram

Locatie

Strand Binnen is een indoor locatie van ca. 1500m2 waar de grootste hoeveelheid van de vloeren bedekt zal zijn met houten vlonders. Strand binnen heeft ook twee mooie buiten terassen waar alle foodstands staan. De ideale indoor locatie om de juiste lente sfeer voor onze bezoekers te creëren!

Tickets

Koop je tickets eenvoudig online in de voorverkoop tegen gereduceerd tarief!

Tickets