Contact / Get In Touch

Strand Binnen


Strand Binnen is een indoor locatie van ca. 1500m2 waar de grootste hoeveelheid van de vloeren met zand bedekt is en het horeca gedeelte het interieur heeft van een beach bar. De ideale locatie om het zwoele, zomerse Ibiza gevoel voor onze bezoekers te creëren!

Beachclub Puur


Lekker loungen en clubben op het terras of bakken op het strand onder het genot van een hapje en drankje? Kamperen met je tentje, caravan of camper? Bij Beachclub Puur in Drimmelen kan het allemaal!

Voor Bedrijven

De We Love Ibiza Fair is geïnspireerd op een hippie markt, waarbij we ondernemers de mogelijkheid geven om hun producten en/of diensten te presenteren in een zomerse atmosfeer met het ultieme Ibiza gevoel en bezoekers zich voor een moment in magisch Ibiza wanen. Op onze Fair kun je letterlijk en figuurlijk het ultieme Ibiza gevoel proeven en beleven.

Wilt u meer informatie, een standplaats reserveren of ook onderdeel zijn van dit event en uw bedrijf of product presenteren in een unieke setting, neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Oeps.. er is iets mis gegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Bedankt! Uw e-mail is met succes verzonden. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.

U bent vergeten uw naam in te vullen. U bent vergeten uw e-mailadres in te vullen.
Adres: Sleutelbloem 108, 4823CB Breda
Telefoon: +31 6 24 58 01 99
E-mail: info@weloveibizafair.com
U bent vergeten een reactie te schrijven.